MARTIJN SCHELL probeert zelf zoveel mogelijk de ski- en klimreizen te begeleiden, want voor hem draait het vanzelfsprekend allemaal om de bergen en het contact met zijn klanten. In de herfst worden alle voorbereidingen getroffen en stippelt hij de reizen en cursussen tot in de puntjes uit. Bij privégroepen, dubbele programma's, of als Martijn ingezet wordt voor de NKBV, Snowsafety of IML opleidingen springen zijn twee vaste collega's in. Zij behoren allebei tot de topklasse en bieden een enorme input aan kwaliteit en zij begeleiden onze klanten op de voor Martijn Schell Ski- & Bergsport vertrouwde wijze.

CHRISTIAN SCHLESENER woont in Berchtesgaden en heeft samen met Martijn zijn opleiding tot berggids gevolgd. Hij is een specialist in rotsklimmen en alpinisme. Christian is in Beieren een fenomeen en wordt het meeste voor de programma's ingezet.

FRANCOIS LOMBARD is geboren en woonachtig in l' Argentière la Bessée en is een echte sportklimfanaat. Hij is tevens skileraar. Zijn specialiteit zijn de freeride- en ijsklimprogramma's.

SASKIA GOTTENBOS is verantwoordelijk voor alle pr en administratie van ons bedrijf en zij ontwerpt ieder jaar de nieuwe website. Tevens ontvangt ze de gasten in Le Belvédère en bereidt met liefde alle maaltijden tijdens uw verblijf.
Hiernaast heeft zij nog een grafisch ontwerpbureau.
© Copyrights Martijn Schell, 2010 Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

HOME

NIEUWS

PORTRET

FRIENDS

CONDITIEWIJZER


MATERIAALVERHUUR


LE BELVEDERE

ALGEMENE VOORWAARDEN

INSCHRIJVEN

CONTACT

Martijn Schell Ski & Bergsport

Martijn Schell & Saskia Gottenbos

La Combe

05600 Saint Crépin

FRANCE

+33-492 45 36 04

info@martijnschell.nl

2019 Equipe
Guides de Haute Montagne

WINTERPROGRAMMA 2019

OSkiprogramma PowderGuidesO.

IceDreamO.

IcePrestigeO.

 

 

ZOMERPROGRAMMA 2019

Alpinisme BasiscursusO.

Alpinisme VervolgcursusO.

Sportklimmen Val DuranceO.

Klimmen in de DolomietenO.

Plaisir EcrinsO.

MaatwerkO.

 

© Copyrights Martijn Schell, 2019.
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.Disclaimer